Nastavnici

Aleksandra Grbić Hrustić je dipl. muzički pedagog, trenutno na magistarskim studijama. Prva kompozicija za decu joj je izvedena na prvom "Zlatnom zvoncu" u Novom Sadu, 1993. godine. Od tada su joj pesme izvođene na mnogim muzičkim festivalima za decu ("Zlatno Zvonce", "Zmajeve dečje igre" - N. Sad, "Zlatna pahulja"- Rožaje, Podgorica, Nikšić, Bijeljina, Banja Luka ...) i za odrasle ("Zlatna tamburica" -N. Sad, "Mitrovacki festival" - Sr. Mitrovica) a neke su i nagrađivane prvim i drugim nagradama. Napisala je muziku za nekoliko predstava za decu i odrasle. Njen glas se nalazi kao prateći vokal na albumima Maje Nikolić, Bojana Milanovića, "Amajlije", "Galije" i drugih grupa. Pet godina je provela u Bangkoku, Tajland, gde je radila kao nastavnik muzike za predškolce i školsku decu. Osnivač je i rukovodilac muzičkog centra „Melodium“ i autor „Melodium“ programa za predškolsku decu, za čiji uspeh i praktičnu primenu je neizmerno zahvalna nastavnicima "Melodium"-a.

 

Jovanka Katić je dipl. muzički pedagog. U "Melodium"-u radi kao nastavnik muzike za predškolski uzrast, nastavnik klavira i teorije i solfeđa. Rad sa najmlađima joj predstavlja neizmerno zadovoljstvo, a posebno se ističe u prenošenju i praktičnoj primeni znanja solfeđa i teorije.

 

Vladan Ostojić je dipl. filozof koji je osnovnu gitarsku tehniku stekao u Osnovnoj muzičkoj školi "Isidor Bajić", Novi Sad, a samousavršavao se tokom celog života. Kao instruktor gitare u muzičkom centru "Melodium" od osnivanja gitarskog odseka, 2005. godine, kreirao je originalan program i poseban pristup svakom učeniku. Bilo da je u pitanju tehnika sviranja na klasičnoj ili električnoj gitari, svakog učenika prati u žanrovskom opredelenju i nadograđuje muzički kriterijum.

 

Dušica Stojković je apsolvent Akademije Umetnosti u Novom Sadu, na odseku Opšte muzičke pedagogije. U "Melodium"-u radi kao nastavnik muzike za predškolski uzrast i nastavnik klavira. Veselo i sa kreativnom energijom radi, kako sa bebama, tako i sa odraslima.

 

Andrea Brkić je dipl. muzički pedagog, nastavnik klavira u muzičkom centru "Melodium". Stalno prati i istražuje inovativne metode u klavirskoj pedagogiji. Vedrinom nadograđuje postojeći rad Melodiuma, a posebno zadovoljstvo joj pričinjava rad sa decom koja prave prve korake u svetu pijanizma.

 

Zahvaljujemo se svim bivšim saradnicima, bez kojih „Melodium“ ne bi doživeo ovakav procvat, a posebno Jeleni Brašnjović, Danilu Grbić, Miji Doroški, Marijani Milenković, Luciji Andre i Tijani Bokan.